Teren de minifotbal inaugurat de municipalitate în zona blocurilor ANL din Obor

Teren de minifotbal inaugurat de municipalitate în zona blocurilor ANL din Obor

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a tăiat astăzi, 27 august, panglica inaugurală la un teren de minifotbal amenajat în zona blocurilor ANL din cartierul Obor. Mai exact, este vorba despre o investiţie mult mai complexă, respectiv amenajarea bazinului de retenţie şi colectare a apelor menajere din acest cartier, a cărei platformă betonată a fost folosită pentru amenajarea acestui teren sportiv. “Am decis împreună cu firma constructoare să dăm utilitate acestui spaţiu prin amenajarea unui teren de fotbal destinat copiilor din cartier, aceştia având la dispoziţie în apropiere şi un teren de joacă, dat recent în folosinţă”, a declarat astăzi edilul şef.
Alături de primarul Nicolae Barbu, la acest eveniment au fost prezenţi şi cei doi viceprimari, Alexandru Vladu şi Liviu Popazu, administratorul public, Emil Gabriel Vucă, dar şi alţi reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Giurgiu şi mai mulţi locuitori din zonă care au adresat felicitări administraţiei locale pentru investiţia realizată.
Cei mai încântaţi de această investiţie sunt copiii din cartier, cei mai mari spunând că aşteaptă un astfel de teren de mulţi ani, astfel că, imediat ce panglica a fost tăiată de edilul şef, împreună cu directorul adjunct al firmei de construcţii, Virgil Dop, spaţiul a fost invadat de jucătorii amatori de fotbal. Acestora, primarul Nicolae Barbu le-a oferit trei mingi de fotbal, dintre care una cu autograf.
Terenul este îngrădit, acoperit cu un covor sintetic şi va fi supravegheat de agenţii de la Poliţia Locală pentru a nu fi vandalizat sau deteriorat.

Ultima modificare: 27.08.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Începe construcţia noilor locuri de joacă pentru copii

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.